„Baby Palace“ vrtići – tradicija i kvalitet

„Baby Palace“ vrtići – tradicija i kvalitet

„Baby Palace“ jedna je od prvih privatnih predškolskih ustanova u Beogradu koju je akreditovalo Ministarstvo prosvete. Za našu tradiciju i poverenje roditelja, koji traju već više od 20 godina, najzaslužniji su kvalitetan vaspitno-obrazovni rad, stručnost zaposlenih, bogata ponuda fakultativnih i servisnih aktivnosti, kao i visoki standardi uređenja i bezbednosti objekata.

Naša tri velelepna vrtića ušuškana su u mirnom ambijentu kampusa u srcu beogradske opštine Zvezdara. O zdravlju i individualnom razvoju svakog deteta brinu edukovani i posvećeni vaspitači, kao i čitav tim stručnih saradnika, poput pedijatra, epidemiologa, logopeda, psihologa i pedagoga, koji su imperativ naše ustanove.Jedinstveni smo u gradu po brojnim programima i uslugama koje pružamo direktno u našim objektima, čime roditeljima značajno olakšavamo svakodnevnu organizaciju. Pa se tako, u svim vrtićima ustanove „Baby Palace“ realizuje čitav niz redovnih programa koji ulaze u cenu vrtića, poput engleskog jezika, baleta, ritmike, folklora, sportskih aktivnosti, muzičkih i likovnih radionica, a sve to uz neizostavan boravak u prirodi naših prostranih dvorišta. Deci je tokom cele godine na raspolaganju i veliki broj fakultativnih školica, kao što su džudo, gimnastika i njihovo omiljeno plivanje, uz nezaboravne edukativne izlete i rekreativne nastave. Vaše je samo da odaberete željene aktivnosti za svoje dete i uživate u njegovom odrastanju.Bela Kula 1 - ulica Bregalnička 7, 011 4037 114
Bela Kula 2
- ulica Bregalnička 9, 011 4098 417


Vila Luks - ulica Silvija Kranjčevića 9, 011 3830 828

Upis je u toku! Prijavu možete popuniti u rubrici PREDREGISTRACIJA LINKZa više informacija, molimo Vas posetite bpandjela.comNas prepoznajete jer rastete sa nama!

Tvoja škola Izaberite