Sabit Sayfa SR

Važan deo International Maarif Schools su ustanove koje se bave vaspitanjem i obrazovanjem dece od prve godine života do njihovog polaska u školu (jaslice, vrtić i predškolsko). Maarif Kindergartens prate i implementiraju savremene svetske metode i pristupe deci predškolskog uzrasta, omogućavajući im kvalitetno odrastanje u bezbednom okruženju. Nastavni planovi i programi se temelje na detetovom samostalnom učenju i nesmetanom izražavanju kreativnosti uz nadzor stručnog kadra. Svako dete pažljivo se prati i usmerava prema njegovim sklonostima, interesovanjima i mogućnostima. Veliki trud se ulaže kako bi svako dete napredovalo sopstvenim tempom i izgradilo se kroz sledeće razvojne faze: kognitivni i emocionalni razvoj, razvoj socijalnih veština, razvoj govora i motorike. Pored redovnih dnevnih aktivnosti, u ponudi Maarif Kindergartens su i specijalizovane aktivnosti poput učenja stranih jezika, likovnih i muzičkih sekcija, časova glume i plesa, i tako dalje.


Maarif Kindergartens raspolažu moderno opremljenim, namenskim i adekvatnim prostorom za odgoj i obrazovanje dece, kako u svojoj unutrašnjosti tako i izvan nje. Učionice su opremljene savremenim didaktičkim materijalima prilagođenim svakoj uzrasnoj grupi. Ustanove poseduju i trpezarije, spavaonice, prostorije samo za igru kao i obavezan park u dvorištu. Ishrana se svakodnevno priprema od svežih namirnica i deci se nudi zdrav obrok sa sezonskim voćem i povrćem.


Odgovornost i uloga naših vaspitača je da podrže razvoj punog potencijala svakog deteta polazeći od njegovog razvojnog uzrasta, interesovanja i potreba. Vaspitači razvijaju planove i programe koji podstiču igru i aktivnost dece. Oni čine da se deca osećaju sigurno i prihvaćeno, pomažu im da razviju samopouzdanje i samostalnost, ali istovremeno analiziraju sopstveni rad, razvijajući svoje profesionalne kompetencije.


Maarif Kindergartens razvija partnerski odnos sa porodicom, pridržavajući se etičkog kodeksa profesije i radeći u interesu svakog deteta. Naš cilj je srećno i zadovoljno dete, kao i ponosan i zadovoljan roditelj!Tvoja škola Izaberite