Sabit Sayfa SR

PU „Baby Palace Andjela“

Objekat „Bela kula 1“

Objekat „Bela kula 1“

Izuzetno kvalitetnim i funkcionalnim uređenjem enterijera i eksterijera svojih objekata, „Baby Palace“ je postavio visoke standarde po kojima je prepoznatljiv. Predstavljamo Vam objekat Bela kula 1, izuzetno prostran i opremljen po meri svakog deteta. U ovom objektu se ostvaruju vaspitanje i nega mališana do 3 godine (jaslice), vaspitno-obrazovni rad sa decom uzrasta od 3 do 5,5 godina, kao i pripremni predškolski program.


Adresa: Bregalnička 7

Telefon: 011 4037 114

E-mail: belakula@bpandjela.co.rs

Objekat „Bela kula 2“

Objekat „Bela kula 2“

Struktura i organizacija „Baby Palace“ objekata omogućavaju da se deca odvoje organizaciono i funkcionalno po uzrastima. To za rezultat ima kvalitetnije sprovođenje vaspitno-obrazovnog rada i aktivnosti dece. Predstavljamo Vam Belu kulu 2, objekat pažljivo uređen prema potrebama dece, kako u smislu izgleda tako i po pitanju sadržaja.


Adresa: Bregalnička 9

Telefon: 011 4098 417

E-mail: belakula2@bpandjela.co.rs

Objekat „Vila Lux“

Objekat „Vila Lux“

Tamo gde su zvezde najbliže Zvezdari i gde se ukrštaju ruže vetrova, smešten je objekat Vila Lux. Kao mesto gde stasavaju savremeni prinčevi i princeze, ovaj objekat je uzrasno profilisan za starije vrtićke i predškolske grupe. Raspolaže prostranim dvorištem na 12 ari placa za potpun ugođaj dece.


Adresa: Silvija Kranjčevića 9

Telefon: 011 3830 828

E-mail: vilalux@bpandjela.co.rs 

Objekat „Sanjalica“

Objekat „Sanjalica“

Objekat Sanjalica prostire se na 850m2 i pruža vaspitanje i negu dečice od jaslene do srednje vrtićke grupe. Sve prostorije i kompletno okruženje odišu toplinom porodičnog doma i sigurno su mesto za odrastanje Vaših najmilijih.


Adresa: Kajmakčalanska 42

Telefon: 011 4140 410

E-mail: sanjalica@bpandjela.co.rs


Za više informacija, molimo Vas posetite www.bpandjela.com 

Tvoja škola Izaberite