U toku je upis u 5 objekata vrtića „Pametnica“

U toku je upis u 5 objekata vrtića „Pametnica“

Dobro došli u renomiranu privatnu Predškolsku ustanovu „Pametnica Diplomat“, u kojoj rastu mali svetski ljudi već skoro 20 godina. Kao pouzdan partner u odrastanju mališana, svojim jedinstvenim pristupom i kvalitetnim vaspitno-obrazovnim radom, zadovoljavamo sve dečje potrebe, od osmeha, igre i druženja do razvojno-kreativnih radionica.


Naša svakodnevica ispunjena je brojnim aktivnostima, od engleskog jezika, likovnih, vajarskih i muzičkih radionica, preko časova glume i pozorišta, modernog plesa, baleta i folklora, pa sve do razvojne gimnastike, džudoa i plivanja.

Mi znamo da bez srećnih roditelja nema ni srećne dece! I zato u svim našim objektima imamo pedijatra, logopeda i ceo tim razvojnog savetovališta, koji brinu o zdravom i podsticajnom okruženju za dečicu, što roditeljima dosta olakšava svakodnevnu organizaciju. Na Vama je samo da dete dovedete u vrtić a sve ostalo je naš zadatak. A pronaći ćete nas lako! Okruženi smo prirodom i zelenilom, prve komšije su nam veverice i ptičice iz Košutnjaka. Samo pratite miris ljubičica i šume i dolazite do nekog od naša četiri vrtića na Banovom brdu, smeštenih u bajkovitim vilama maštovitog enterijera, opremljenih po najvišim standardima. Autentičan i jedan od veličanstvenih pet je i naš rizort na rubu Lipovačke i šume Gorica.Diplomat - ulica Beogradskog bataljona 123, 062 806 2291


Vila Košutica - ulica Kneza Višeslava 44, 062 806 2291


Lane - ulica Kneza Višeslava 44, 066 806 1569
Zamak
- ulica Petra Drapšina 2a, 062 806 2205


Petlić - ulica Dobrivoja Jovanovića III prilaz br. 4, 062 806 2290

Upis je u toku! Prijavu možete popuniti u rubrici PREDREGISTRACIJA LINK


Za više informacija molimo Vas posetite vrticpametnica.rs


Neka i Vaše dete, laganim ali sigurnim korakom, izraste u pravu malu pametnicu – vrednu, nasmejanu i paženu!


Tvoja škola Izaberite