Upis u školu „Mina Karadžić“

Upis u školu „Mina Karadžić“

Osnovno obrazovanje po najsavremenijim metodama dostupno je i Vašem detetu! Ono zaslužuje školu koja će mu pružiti najkvalitetniju nastavu u bezbednom okruženju.


Upis je u toku! Prijavu možete popuniti u rubrici PREDREGISTRACIJA LINK


Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo renomiranu beogradsku Osnovnu školu „Mina Karadžić“, koja je postala deo Internacionalnog Maarif Obrazovnog Sistema.


Bezbednost dece je prioritet, a srećno i zdravo dete je imperativ privatne Osnovne škole „Mina Karadžić“. Školski program se zasniva na brižljivo planiranim, kreativno osmišljenim, strpljivo i sa ljubavlju realizovanim sadržajima i aktivnostima. Cilj naših nastavnika i stručnog kadra je da znanja stečena u školi budu stvarna i funkcionalna, i da svakom detetu čine život uspešnim. Zahvaljujući posvećenom i radu u malim grupama, učenicima se pruža kvalitetno obrazovanje i vaspitanje, koje omogućava sticanje jezičke, matematičke, naučne, umetničke, kulturne, zdravstvene, ekološke i informatičke pismenosti, neophodnih za život u modernom društvu. Svaki učenik se ponaosob osposobljava da uspešno zadovolji sopstvene potrebe i interese, da razvija sopstvenu ličnost i potencijale, kao i da poštuje druge osobe i njihov identitet.Privatna Osnovna škola „Mina Karadžić“ nalazi se na beogradskoj opštini Savski venac, 

u ulici Ljutice Bogdana 46. 


Za više informacija molimo Vas posetite www.osmina.edu.rs


Zajedno gradimo uspešniju budućnost Vaše dece!

Tvoja škola Izaberite