Upis u vrtiće „Baby Palace“

Upis u vrtiće „Baby Palace“

Obezbedite na vreme svom detetu bezbrižno i srećno odrastanje u privatnoj predškolskoj ustanovi koja ima tradiciju dugu dve decenije. 


Upis je u toku! Prijavu možete popuniti u rubrici PREDREGISTRACIJA LINK


Velika nam je čast da vam predstavimo Predškolsku ustanovu „Baby Palace“ koja je postala deo Internacionalnog Maarif Obrazovnog sistema.


„Baby Palace“ osnovana je sada već davne 2003. godine u Beogradu. Akreditaciju Ministarstva prosvete dobila je među prvih sedam vrtića u Srbiji, takozvanih „sedam veličansvenih“. Vaspitno-obrazovni rad sa decom od jaslenog do predškolskog uzrasta sprovodi se kroz raznovrsne sadržaje i u stimulativnom prostoru. Vaspitne grupe su male i pogodne za kvalitetan rad i posvećenost svakom detetu od strane vaspitača. Struktura i organizacija objekata, uređenih po najvišim bezbednosnim standardima, omogućavaju da se deca odvoje po uzrastima, što za rezultat ima kvalitetnije sprovođenje vaspitno-obrazovnog rada i aktivnosti dece. Kako bismo roditeljima značajno olakšali svakodnevnu organizaciju, pružamo i dodatne komplementarne servise u funkciji porodice te su u okviru naših vrtića na raspolaganju i usluge pedijatra, logopeda i razvojnog savetovališta.

  


 


Privatna Predškolska ustanova „Baby Palace“ u svom sastavu ima četiri objekta
na beogradskoj opštini Zvezdara, 

i to:


Bela Kula 1 - ulica Bregalnička 7


Bela Kula 2 - ulica Bregalnička 9


Sanjalica - ulica Kajmakčalanska 42


Vila Luks - ulica Silvija Kranjčevića 9 


Za više informacija, molimo Vas posetite www.bpandjela.com


Nas prepoznajete jer rastete sa nama!

Tvoja škola Izaberite